2022 Modern Tesettür Tunik Modelleri

2022 Modern Tesettür Tunik Modelleri

Tunik modası, yeni sezonda da bomba gibi gelmeye devam ediyor. Yeni tasarımlar, yeni ile birleştiğinde ortaya harika kıyafetler çıkmaya başlıyor. Tesettürlü hanımların hayatının her alanında vazgeçemediği tunik modellerinde seçenekler gittikç artmaya başlıyor. Bu durumda her hanımın kendi tarzları ve zevkleri doğrultusunda daha fazla tunik seçeneğine sahip olmasına imkan sağlıyor. Yeni sezon tunik modası da bu doğrultuda hazırlanan tasarımların bizlere sunulduğu kıyafetler olmuştur. 2022 modellerinde şıklık ön plana çıkarken bu dönemin moda tarzında da değişiklikler görülmüştür. Farklı detayların eklenmesiyle kıyafetler daha estetik daha zarif bir görüntü kazanmaktadır bu dönemde.

2022 Günlük

2022 tunik modellerinde günlük tasarımlar daha sade olurken özel tasarımlar daha özel detaylarla hazırlanmıştır. Günlük modellerde düz ve desensiz tasarımlar ön plana çıkmıştır. Hanımların sadelik tercihi en çok kendini tunik modellerinde göstermiştir. Daha düz ve detayı daha az olan bu kıyafetler, sokak modasına en uygun tesettür kıyafetlerin başında geliyor.  Bu modeller biraz daha geniş olurken kullanılan detaylarda belli başlı özellikler yer almıştır. Kullanılan detaylar arasında en belirgin olanlar, günlük desenlerdir. Bununla beraber büzgü, fırfır, cepli gibi detaylar 2022 tesettür tunik modellerinin günlük tasarımlarındandır.

2022 Özel Tunik Modası

2022 tesettür tunik modasında özel tasarımlarda özel detaylar daha fazla kullanılmıştır. Burada, kullanılan kumaşlar ön planda tutulmuştur. Bir tunik modelinin özel tasarım olmasında en belirleyici özellik, kullanılan kumaşlardır. İnce ve kalıp şeklinde olan bu kumaşlarla hazırlanan tunik modellerinin diğer belirleyici özelliklerinden biride tuniklerin uç kısımlarında kullanılan kesimlerdir. Etek ucu kısımlarında kullanılan farklı kesim tarzları, ortaya harika özel tuniklerin çıkmasını sağlamıştır. Bu modellerde de tek rengin biraz daha ön planda olduğuna şahit oluyoruz. Ama burada kullanılan renkler, günlük tasarım kıyafetlerindeki renklerden daha canlıdır.

2022 tesettür özel tunik modellerinde kombinlerin vazgeçilmez parçası aksesuarlar olmuştur. Broş gibi kolye gibi aksesuarlar kıyafete daha özel bir hava katmaktadır. Buda hem sizi hem de kıyafeti olduğundan daha şık göstermeye imkan sunacaktır. Yeni sezon tesettür tunik modelleri, şık tasarımların olduğu kadar özel tasarımlarında hazırlandığı bir yıl olmuştur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?