2022 Tesettür Tulum Modelleri

2022 Tesettür Tulum Modelleri

kıyafet modellerinde olduğu gibi modellerinde de 2022 sezonunun yeni tasarımları şimdiden moda tasarımcıları tarafından ele alınmaya başlandı. Yeni senenin başında olduğumuz bu günlerde moda tasarımcılarının tesettürlü hanımlara yeni sürprizleri olacak gibi duruyor. Birçok tesettürlü hanımın merakla beklediği yeni sezon tasarımların kalıpları çizildi ve artık yavaş yavaş üretim aşamasına geçmek üzere.

Herkesin merak ettiği bir diğer soruda bu sezonda hangi kıyafet modellerinde modanın etkisini göreceğiz. Tesettür kıyafetlerin birçoğunda yeni sezon modelleri görmek mümkün olacaktır. Ancak bazılarında bunun izleri ve etkisi daha fazla olacaktır. Özellikle belli kıyafetlerde 2022 kendini net bir şekilde yansıtacaktır. Bunlardan bir tanesi de 2022 modelleri olarak karşımıza çıkacaktır. Yazlık ve kışlık farklı tasarımların olacağı bu tulum modelleri için birçok tesettürlü hanımın büyük beklentisi var gibi duruyor. Yazımızda bu kıyafetleri genel hatlarıyla sizlere anlatmaya çalışacağız.

Yazlık modellere olan ilgi kışlık tasarımlara göre daha fazla olacaktır. 2022 yazlık tesettür tulum modelleri de kendi içerisinde iki başlıkta değerlendirilecektir. Özel tasarımlar ve gündelik tasarımlar. Özel tasarımlar bu sezonda biraz daha gösterişli ve ağırlığı olan kumaşlardan dikilecektir. Çok ince kumaşlardan ziyade daha dökümlü kumaşlar bu sezonun modasına yer verecektir. Özellikle asimetrik kesim detaylar 2022 tesettür yazlık tesettür modasına damga vuracaktır. Bununla beraber pelerin detaylarında eklendiği bazı modellerin tesettürlü hanımlar arasında popüler olması bekleniyor. Özel tasarımlarda bu sezon kuşaklardan ziyade çantalarla beraber kombin yapılacak deri kemerlerin tercih edileceğini düşünüyoruz.

Günlük modellerde ise yine en dikkat çeken özellik kumaşlar olacaktır. Rahat kumaşların kullanılacağı bu tasarımlarda sade modeller ön plana çıkarken kıyafetlerin biraz daha genişleyeceği beklentisi var. Burada yine en fazla dikkat çekecek detaylar kuşaklar olacaktır. Genelde kıyafetle bütün olarak dizayn edilen bu kuşaklar hem kıyafete şık bir hava katacak hem de tulumların daha derli ve daha düzenli durmasına imkan sağlayacaktır. Bunun yanında 2022 tesettür tulum modellerinde büzgü detaylarda geniş bir yer kaplayacak gibi duruyor.

2022 Kışlık Tesettür Tulum Modelleri

Daha çok yaz aylarında kullanılsa da kışlık tasarımları da söz konusudur. Günlük yaşamda çok fazla kullanılmayacak 2022 kışlık tesettür tulum modelleri özel tasarımlar olarak üretilecektir. Nişan, nikah, yemek daveti veya balo gibi ortamlarda tesettürlü hanımların tercih edebileceği bir model olarak göze çarpmaktadır. Burada dikkat edilecek hususlar koyu renk ve sonbahar tonlarının kullanılmasıdır. 2022 kışlık tesettür tulum modellerinde triko kumaşların çok fazla karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Henüz yeni sezon ürünler piyasalarda yerini almadığı için yazımızda daha çok önceki sezon ürünlerinin görsellerini paylaşacağız. Ancak bu görseller yeni sezon ürünlere benzer modeller olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?