2017 En Şık Tesettür Giyim Modelleri

2017 En Şık Tesettür Giyim Modelleri

Son yılların en popüler giyim modelleri olmaya devam eden giyim modelleri gün geçtikçe çeşitlilik sayısını arttırıp daha özgün ve modern bir yapı ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Özellikle 2017 yılında tesettür giyim modellerinde büyük bir artış gözlendi. Bu makalemizde 2017 en şık hakkında sizleri bilgilendirip en güzel örneklerini sizlerle paylaşacağız.

Geçmiş yıllarda tesettür giyim modelleri arandığı zaman çok fazla çeşit bulamaz bulduğumuz çeşitlerle yetinmek zorunda kalırdık. Şimdilerde ise bir çok tesettür firması piyasaya çok farklı alternatifler sunarak tesettür giyimde çeşitliliği arttırmaktadır. Hatta günümüzde tekstil sektörünün öncüleri tesettür giyim markalarının olduğunu söylemek bile doğru olur. Eskiden tek tip tesettür giyim modelleri sunulurken şimdi firmalarda tesettür giyim üzerine çalışan stilistlerin çalışmaları doğrulsutunda çok fazla tesettür giyim modelleri alternatifleri sunulmaktadır.

2017 Tesettür giyimin modellerinde en çok tercih edilen ise uzun modelleridir. Genelde koyu renkli kumaş pantolonlar üzerine uzun tercih edilmektedir. Tunik altına giyilen pantolonlarda ise genelde bol paça tercih edilmektedir. Bol paça tunik altı dışında pek fazla tercih edilmiyor ama tunik altında hoş bir kombin oluşturmaktadır.

Bu dönemlerde tesettür giyiminde en çok tercih edilen renk tonları ise pastel tonlarıdır. Özellikle mor, pembe ve lila renklerinin pastel tonlarında tesettür renkleri tercih edilerek bu renkler doğrultusunda tesettür giyim kombinleri tercih edilmektedir.

Bizde modatesetturevi ekibi olarak sizler için 2017 en şık tesettür modellerini araştırarak en güzel modellerini bir arada topladık ve güzel bir galeri oluşturduk. Şimdi hem beraber 2017 en güzel tesettür modellerini inceleyelim.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?