2018 En Güzel Manto Modelleri

2018 En Güzel Manto Modelleri

Uzun zamandan beridir tesettürlü bayanların dışarı çıkarken kullandığı bir ürün olan mantolar günümüzde daha da modernleşerek kullanılmaya devam etmiştir. Modern tesettür mantolar her yaş tesettürlü bayanların kullanabileceği tarzda üretilmektedir.

Farklı kumaş türlerinden üretilen şık tesettür mantolar her geçen yılda modanın da etkisiyle mağazlarda kumaş çşidini ve model çeşitlerini arttırarak tesettürlü bayanların kullanımına sunmaya devam etmektedir. Boyundan ayak bileklerine kadar uzanan eski modaların yerini şimdilerde bileklerin bir karış üstüne kadar gelen yeni modern tesettür mantolar almıştır.

Özellikle genç bayanların tercihi spor kesimler olmaktadır. Yetişkin bayanların tercihini ise hala uzun olan ayaklarına kadar gelen tesettür mantolar oluşturmaktadır. Bu sezonun modasında kapşonlu tesettür mantolar ön plana çıkmaktadır.

Ayrıca şişme tesettür mantoların popülerliğini devam ettireceği de bir gerçektir. Genellikle fermuarlı, düğmeli ve kemerli modelleri olan modern tesettür mantoların fermuarlı modelleri yavaş yavaş kullanımdan kalkmaya başlamıştır.

Daha çok koyu tonda şık tesettür mantolar tercih edilmektedir. Özellikle siyahın ağırlığı ve şıklığı yetişkin bayanların ilgi odağı olmaya devam edecektir. Genç bayanların tercihlerini ise kahverenginin tonları, yeşilin tonları renkleri oluşturmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?