2018 Modern Pardesü Modelleri

2018 Modern Pardesü Modelleri

konusunu ele alacağımız bu konuda sizlere pardesü hakkında bilgi verip modern pardesüler üzerinde duracağız. Pardesü denince belkide çoğu insanın aklına gel ektedir. Çünkü tesettürle bağdaşlaşmış bir ürün haline gelmiştir.
Pardesüler bir dışarı kıyafeti olup boyundan ayak bileklerine kadar uzanan bir tesettür ürünüdür. Genç bayanların tercihinin yanında yetişkin bayanlar için de önemli bir tercih ürünü olmuştur. Uzun süredir kullanılan pardesü zamanın değişmesiyle yerini modern pardesülere bırakmıştır. Farklı modellere ve kesimlere sahip olan pardesüler tercih edilirken genellikle bol ve sade olanlar tercih edilmektedir. Bunun yanında özellikle genç bayanların moda yı takip etmesi neticesinde tercihleri genelde dantel olarak göze çarpmaktadır. Modern tesettür anlayışını hissettirmeye çalışan bu dantel desenli pardesülerin yanında cepli pardesüler de modaya uygun şekilde tasarlanmaya başlanmıştır. Özellikle son zamanlarda artan ürün yelpazesinin yanında farklı firmaların yönünü tesettüre çevirmesi bu ürünlerin farklı modellerini ve farklı seçeneklerini arttırmıştır. Seçeneğin fazla olması bayanların daha farklı ürünler kullanmasını kolaylaştırmıştır.

Bu senenin moda pardesü modellerinde genelde koyu renk ürünler ön plana çıkmıştır. Siyah renkten ziyade lacivert, lila, mor gibi renkler ön planda tutulmuştur. Pardesülerin altına giyeceğiniz ince kıyafetler sizin rahat bir şekilde hareket etmenizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda kullacağınız ve renkleri ile güzel bir kombin oluşturabilir, kolunuza takacağınız orta boy bir çanta şıklığınıza şıklık katacaktır. Tabi kombininizi tamamlamanız için son parçanızda güzel bir topuklu ayakkabı olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?