2017 Sonbahar Tesettür Kombinleri

2017 Sonbahar Tesettür Kombinleri

Merhaba kıymetli okurlarımız. Malumunuz üzere artık havalar soğudu ve sonbaharın esintilerini yaşadığımız günlere girmiş olduk. Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza 2017 yılının sonbahar modası ve kombinleri hakkında yaptığımız araştırmaları sunacağız.

Artık yaz bitti ve ince kıyafetlerin yerini daha kalın ve ekstra giysiler almaya başladı. Sonbahar mevsiminde siz değerli tesettürlü bayanların yardımına koşacak özellikle iki kıyafet var. Bunlar tesettür yelek modelleri ve modelleri. Henüz kabanlar için erken olan bu mevsimde kombinlerinizi ceket ve pardesülerle desteklemeniz mümkün. Özellikle sonbahar renkleri olan sarı renk ve tonları 2017 yılının sonbahar tesettür modasını oluşturacaktır. Bu yazımızda sizlere 2017 yılının hakkında bazı örnekler vereceğiz. Eğer pantolon seviyorsanız ve pantolonlardan vazgeçemiyorsanız giyeceğiniz bir kot pantolonun üzerine beyaz dizlerin yaklaşık bir karış üzerine giyeceğiniz beyaz veya açık mavi bir elbise ile kombininize başlayabilirsiniz onun üzerine kullanacağınız gri renkli düğmesiz ve kemerli bir hırka ile çok şık görünebilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız deseni abartılı olmayan bir eşarpla harika bir kombininiz olabilir.

Başka bir sonbahar tesettür kombin örneğini yine pantolonla vereceğiz. Siyah kumaş pantolonun üzerine kullanacağınız lacivert bir eşarp. Onun üzerine de krem renginde bir ceket çok hoş bir kombin oluştururdu.  Siyah renkli bir eşarpla kombininizin eksik parçasını tamamlayabilirsiniz birde unutmadan şık parlak bir topuklu ayakkabı ile her şey tamamlanırdı. Birde etekli bir kombin örneği vereceğiz. Mavi veya lacivert bir pileli üzerine sarı renkli bir elbise üzerinizde çok şık dururdu. Aynı renkte veya turuncu renkte bir eşarp ile çok güzel bir kombin oluşturabilirsiniz. Başka yazılarımızda başka kombin modelleriyle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?