2018 En Güzel Tesettür Ceket Modelleri

2018 En Güzel Tesettür Ceket Modelleri

En şık ceketleri siz değerli takipçilerimiz için bu yazımızda ele aldık. Tesettür deyince akla çşitli kıyafetler gelmektedir. Bunlardan biri de dışarı giysisi olan ve modayı yakından takip eden tesettür ceketlerdir.
Bayanların dışarı çıkarken tercih ettiği ürünlerden olan ceketler farklı kesimlerle ve modellerle karşımıza çıkmaya devam etmektedir. Özellikle yaş stiline göre tesettür ceketlere rağbet farklı olmaktadır. Tesettürü takip eden genç bayanların asıl tercihi daha çok uzun etekli ve spor ceketler olmakla beraber, daha olgun bayanların tercihi ise ceketler olarak farklılık göstermektedir. Tabi bunları seçerken kullanacağınız alanlarında ceket seçiminde sizlere ilham vermesi gerekmektedir. Örneğin bir düğüne, davete veya özel bir gün etkinliğine gidecekseniz tesettür abiye ceketleri seçmeniz ortama göre daha uygun olacaktır. Ama yürüyüş olsun gezip dolaşmak olsun veya samimi arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz alanlarda daha çok tesettür uzun ceket kıyafetleri seçmeniz ortamla uyum içerisinde olacaktır.

Tesettür uzun ceket elbiseler genel olarak düğmesiz ve fermuarsız modelleriyle modanın öncüsü haline gelmiştir. İçinize giyeceğiniz normal bir elbise onun altında bir pantolon yada düz etekle güzel bir kombin oluşturmanız mümkün. Daha çok kırmızının tonlarıyla birlikte mor, bej, mavi ve çizgili modeller önümüzdeki senenin modası haline gelecektir. Tabi bu renkleri kullanırken içerisine giyeceğiniz açık renkli kıyaferler ceketlerinizle uyum içerisinde olacaktır. Daha çok beyaz ve tonlarını kullanmanız tavsiyemizdir. Tesettür abiye ceketlerde ise düğmeli modeller tercih edilmelidir. Çünkü özel yerlerde giyeceğiniz bu ürünler hem sizi daha olgun gösterecek hemde ortama uyum sağlamanızda size fayda sağlayacaktır. Tesettür abiye ceketle giyeceğiniz koyu tonda bir ve aynı şekilde koyu tonda ve düz bir eşarpla muhteşem bir kombin oluşturacaktır. Tesettür abiye ceketleri tercih ederken mümkün olduğunca renk karmaşasının olmamasına dikkat etmelisiniz, tek renk ceketler sizi daha olgun gösterecektir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?