2018 Tesettür Trençkot Modelleri

2018 Tesettür Trençkot Modelleri

Bu yazımızda bir parçası olan modasının güzel bir örneği olan tesettür üzerinde duracağız. Manto tarzı olan bu kıyafetler modern yapısıyla manto özelliğinden sıyrılmıştır.
Genellikle farklı model ve kesimlere sahip olan şık tesettür trençkotlar dışarı çıkarken modern görünmek isteyen bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Modernizm anlayışının değişmesi bu kıyafetlerde de etkisini göstermektedir ve gün geçtikç yeni modeller le karşımıza çıkmaktadır. Klasik ve spor modelleri ön plana çıkmıştır. Özellikle günümüzün modern anlayışında tesettür trençkotlar genellikle boyun kısmı açıkta olan, geniş ve büyük yakaları olan, üzerinde çeşitli büyüklükte ve bolca düğme bulunduran ve belde bulunan kemeriyle karşımıza çıkmaktadır. Spor bir kesim olan bu ürünler özellikle genç bayanların ilgi odağı haline gelmiş ve günümüzde popülerliğini arttırmış ve daha da arttıracağa benziyor.

Daha yetişkin bayanların tercihi ise genellikle klasik dediğimiz boyundan aşağı kadar kapalı olan ve sade bir görünüme sahip olan ürünlerdir. Bunun yazımda modern tesettür trençkotlarda genellikle açık renkler ön plana çıkmaktadır. Krem, bej, açık yeşil, deniz mavisi gibi ürünler moda anlayışında daha da ön plana çıkmıştır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?