2018 Sonbahar Tesettür Modası

2018 Sonbahar Tesettür Modası

2018 yılının sıcak günlerini yavaş yavaş geride bırakmaya başladığımız bu günlerde havaların yavaş yavaş soğumasıyla birlikte ince kıyafetler yavaş yavaş dolaba kaldırılmaya başlanış ve sonbahar giysileri artık ön plana çıkmaya başlamıştır.

firmaları da artık yavaş yavaş 2018 sonbahar tesettür modellerini mağaza vitrinlerinde sergilemeye başlamışlardır. Artık tesettürlü bayanlar tarafından hırkalar, yelekler ve ince modelleri tercih edilmeye başlanmaktadır. 2018 sonbahar tesettür modasında sonbahar renkleri ön planda tutulacaktır bu sene. Özellikle sarı, ve kahverenginin tonları 2018 sonbahar tesettür modasının ana renklerini oluşturacaktır. Bununla birlikte siyah renginin de azımsanmayacak derecede tercih edileceği modacılar tarafından öngörülmektedir. Yaz mevsiminin ince kumaşları bir kenara çekilip sonbaharda giyilen kıyafetler daha kalın ve daha sıcak kumaşlardan üretilecektir. 2018 sonbahar tesettür modasında kullanılan pantolon, etek, , gibi tesettür ürünlerine destek olacak en önemli kıyafetler hırkalar, yelekler, pardesüler ve ceketler olacaktır. Bunun dışında özellikle genç tesettürlü bayanlar tarafından kalın kumaşlardan üretilen tunik modelleri oldukça tercih edilecek, ayrıca hırka yelek gibi tesettür ürünlerini tercih etmek istemeyen tesettürlü bayanlarında ilk tercihi kazak modelleri olacaktır.

Sizlerde yaz mevsiminin artık yavaş yavaş etkisini kaybetmeye başladığı günlerde yazlık kıyafetlerinizi kaldırmaya ve sizlere en çok yakışacak 2018 sonbahar tesettür modellerini incelemeye başlamalısınız. Sizler için hazırladığımız galerinin sizlere yardımcı olmasını umut ediyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?