2018 Tesettür Giyim Modası

2018 Tesettür Giyim Modası

Modatesettürevi olarak bu yazımızda 2018 yılının tesettür modelleri üzerinde genel bir yazı hazırladık, bu yazımızın konusu 2018 modası oldu.

Bilindiği gibi tesettürlü bayanlarında modayı yakından takip etmelerinden kaynaklı moda tasarımcıları her zaman yeni ve özgün kıyafetlerle tesettürlü bayanların karşısına çıkmayı hedeflemiştir, bu amaç doğrultusunda da her sezon olduğu gibi 2018 da kendine has tasarımlarıyla tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır.

Tunik, gömlek, ferace, etek, şarp, abiye ve saymadığımız hemen hemen her tesettür ürününde farklı tasarımlar uygulanmıştır. Kimi modellerin daha şık bir görüntüsü olmakla beraber kimi tasarımlarda ise zamanın izlerini yansıtmadığını söylemek ne yazık ki üzücü bir durum. Şimdi 2018 tesettür modasında tesettür ürünleri hakkında kısa kısa bilgiler verelim. 2018 tesettür tunik modellerinde en dikkat çeken özelliklerden biri dantel işlemelerinin etek kısımlarında yoğun olarak yansıtılmasıdır, kısa tuniklerden ziyade dizlere kadar uzanan modeller öne çıkmış ve mavinin tonları ve pembenin tonları en dikkat çeken renkler olmuştur. ise farklı tasarımları öne çıkarmıştır, mat renklerden ziyade canlı ve sıcak renkler tercih edilmiş ve eşarp tasarımlarında şekillerin büyük olmasına dikkat edilmiştir. 2018 modellerinde ise en fazla dikkat çeken ayrıntı tek parça şeklinde değil de ekstra parçalar eklenerek süslemelerin yapılmasıdır, açık renklerin yanında beyaz ve pembe renkleri her zaman olduğu gibi bu senede oldukça rağbet görmektedir. Ferace modellerinde geniş kesimler dikkat çekmekle beraber özellikle göğüs kısımlarının motiflerle süslenmesi güze bir görüntü kazanmıştır. Etek modellerinde ise en fazla tercih edilenler pileli modeller olmakla beraber çiçekli pileli eteklerde oldukça rağbet görmüştür. Kırmızının tonları kahverengi ve siyah en çok tutulan renkler olmuştur. Abiye modellerinde süslemeler daha fazla belirginleşmiş ve özellikle çiçek detaylarına çok fazla yer verilmiştir. Son olarak 2018 elbise modellerinde dikkat çeken özellik genel olarak tek renkten tasarlanmasıdır, geniş bir kesimlere tesettürlü bayanların ilgisine sunulmakta ve çiçekli modellerde çiçek detaylarının daha da büyüdüğü görülmektedir.

Tüm modeller hakkında bilgi veremesek de genel özellikler bu şekilde şimdi de 2018 tesettür modasından oluşan galeriyi inceleyelim.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?