2018 Tesettür Gelinlik Modelleri

2018 Tesettür Gelinlik Modelleri

2018 in bu soğuk zamanlarını yavaş yavaş geride bırakmaya başladığımız bu günlerde artık düğün sezonu açılmaya başlıyor. Düğün için en önemli hazırlıkların başında da gelinlik modelleri gelmektedir. Tesettürlü genç bayanlar en mutlu günlerine yaklaşmaya başladıkları bu zamanlarda artık yavaş yavaş gelinlik modelleri üzerinde yoğunlaşmaya başlamıştır. Bizlerde sizlere hakkında bazı bilgiler ve bazı resimler sunmaya başlayacağız, umarım sizler için faydalı olur.

2018 gelinlik modelleri yavaş yavaş mağazalarda yerini almaya başlamış ve modacıların bu ürünler üzerinde yoğunlaşmasını sağlamıştır. gelinlik modellerinde en dikkat çekici ve en şık özellikleri bol ve geniş dantellerinin olması. Farklı tesettür firmaları farklı modellerinde ortak olarak dantellere yoğunlaşmıştır. Bu danteller hem gelinlikle uyum açısından şık durmakta hem de göz alıcı bir güzelliğ sahip olmaktadır.

2018 tesettür gelinlik modellerinde dantelin yanında kabarık gelinlik modelleri dikkat çeken bir detay halindedir, çok fazla olmamakla beraber tesettür gelinliklerde kuyruklu modellerde bu sene kendinden bahsettirmeye devam ettirecektir. Bunun yanında gelinliklerde ki işlemeler boncuk detayları da dantelli kabarık gelinlik modelleriyle harika bir uyum oluşturmaktadır. Bu sene özellikle tesettür gelinliklerin kısımlarındaki yoğun ve farklı tarzdaki dantel modeller dikkat çekicidir. Her sene olduğu gibi 2018 tesettür gelinlik modellerinde de beyaz renk yine ilk sırayı almaktadır. İkinci sırada ise krem rengi bulunmaktadır. Sizlerde düğünlerinizin olacağı mekanı da dikkate alıp o şekilde gelinlik tercihinde bulunabilirsiniz. Yani kır düğününde kullanacağınız gelinlik modelini, düğün salonunda kullanacağınız gelinlik modelini veya açık alanda kullanacağınız gelinlik modellerini iyice araştırıp ona göre seçim yapmalısınız. Çünkü kullanacağınız ortama göre kullanacağınız gelinlik sizlere farklı bir hava katacaktır. Gelin başında ise boncuk ve zincir detaylarıyla şık bir kombin yapabilirsiniz. Tabi ki bu aksesuarları abartmadan kullanırsanız sizlerin şıklığını daha çok ortaya çıkaracaktır; ancak bu aksesuarları abartırsanız gelinlik modelleri sizlerin şıklığını ve güzelliğini gölgeleyecektir. Bir de 2018 tesettür gelinlik modellerinde yapacağınız makyajın da çok abartılı olmaması gerekmektedir; çünkü bu modellere sade ve hafif makyaj daha çok yakışacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?