Şıklık Yarışında Tesettür Panço Elbise

Şıklık Yarışında Tesettür Panço Elbise

Elbise modelleri, tesettürlü hanımların her zaman tercih ettiği kıyafet modelleridir. Birçok seçenekle karşımıza çıkan elbise modellerinin şık tasarımlarından biri de modelleridir. Şık tarzıyla ilgi odağı haline gelen bu kıyafetler, yeni sezona da damga vuracak gibi duruyor. Farklı kesim tarzıyla son dönemlerde tesettürlü hanımlar arasında ilgi gören panço modelleri, kimi zaman bir dış giysisi kimi zamanda elbise olarak üretilmiştir. Elbise modeli olarak üretilen tasarımları ilkbahar, yaz ve sonbahar aylarında tercih edilmektedir. Genç ve orta yaş kesimin tarzını yansıtan bu kıyafetler, başarılı çizgisiyle bu yaş kesimi arasında popüler olmayı başarmıştır. Bu da bu kıyafetlerin daha fazla karşımıza çıkmasını sağlamıştır.

panço elbise modelleri, ayaklara kadar uzanmayan bir kıyafet çşididir. tarzı uzunluğuyla öne çıkan bu pançolar, farklı kumaşlar kullanılarak üretilmektedir. En belirgin birkaç özelliği bulunuyor. Bunlardan biri kollarda kullanılan tasarımdır. Bununla beraber geniş tarzı dikkat çeken özellikleri arasında yerini almıştır. Uç kısımlarında kullanılan verev kesimlerde panço elbise modellerinin belirgin özellikleri arasında yerini almıştır.

Şık Panço Elbiseler

kısımları birkaç şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bazı modellerinde kollar bulunmaz, elbisenin kol kısımlarında, kolların olmadığını ve kol geçecek şekilde bir kesiğin olduğu görülüyor. Bazıları yarasa kol şeklinde tasarlanırken bazılarında kollar yarım olacak şekilde üretilmiştir.

Bununla beraber elbise modellerinde çoğunlukla yan taraflarının yırtmaçlı olduğunu görüyoruz. Bu yırtmaç özelliği, kıyafette daha rahat edilmesine imkan sağlamaktadır. Elbise modellerinde en çok gördüğümüz kumaş çeşitleri de triko kumaşlardır. Tek renk olarak görmeye alıştığımız modellerinde örgü detaylar göze hoş gelen detaylar olmuştur. Çoğunlukla tek başına kullanılan bu kıyafetler, herhangi bir ürünü olmadan tercih edilmektedir. Tasarımına göre kimi zaman özel günlere kimi zamanda günlük yaşantıya uygundur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?