2018 Tesettür Genç Giyim Kombinleri

2018 Tesettür Genç Giyim Kombinleri

Yeni yılda modayla beraber giyim tarzında ve çşitliliğinde seçenekler artmaya başlamıştır. Bu yazımızda siz değerli okurlarımıza 2018 yılının genç kombinlerini sizlere aktarmaya çalışacağız.

2018 de genç giyim kombinlerinde çeşitlilik ve renklilik ön planda olacaktır yine. Özellikle dantel işlemeler bu sene kıyafetlerde yine ön plana çıkacaktır. Dantel işlemelerinin yanında açık renkli kıyafetler de gençlerin en önemli destekçileri olacaktır. Şu an malumunuz kış mevsimi olmasından ötürü daha çok kabanlar ön plana çıkmaktadır. 2018 kış tesettür genç kombin modellerinde kabanlarda daha çok kareli ve çok ta uzun olmayan modeller ön planda olacaktır. Bu kabanlar dizlerin bir karış yukarısında olacak şekilde tasarlanmaktadır. Yine aynı zamanda kabanlarda gri renk ve tonları yoğun bir şekilde görülecektir. Kabanlarla birlikte koyu ve parlak tonda eşarplar 2018 kış tesettür genç kombinlerini oluşturacaktır. Havaların bu sene önceki senelere göre daha yumuşak ve sıcak seyretmesinden dolayı pardesülerde bu sene moda takipçilerinin yoğun ilgisine neden olacaktır.

2018 yaz tesettür genç kombinlerinde ise daha çok açık renkler hakim olacaktır. Bu sene kısa eteklerden ziyada daha uzun etekler ön plana çıkacak genellikle beyaz, sarı, pembe, turkuaz renkleri mağazalarda yerini alacaktır. Yine eteklerle beraber açık renkte krem, beyaz, pudra pembesi kıyafetler kombinlerde yerini alacaktır. 2018 yaz tesettür genç modasında özellikle kot ceketler, hırkalar ve yelekler kombinleri tamamlamak için güzel kıyafetler olacaktır. Ayrıca genler için sarı, pembe, mavi renkli düz babetler kombinlerin eksik parçalarını oluşturacaktır. Bunun yanında kullanacağınız aksesuarlara da dikkat etmelisiniz. Özellikle sade aksesuarlar tercih etmeniz sizlerin yararına olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?