2022 Zarif Sonbahar Tesettür Modası

2022 Zarif Sonbahar Tesettür Modası

Havaların yavaş yavaş sıcaklığının kırılması ve sonbahar mevsiminin etkisini hafiften göstermeye başlaması ile beraber kıyafet tarzlarında değişikliklere hazırlık yapılıyor. Birçok hanım şimdiden yeni kıyafet arayışına girmeye başlamışken bizde bu yazımızda 2022 Sonbahar modasından bahsetmeye çalışacağız. Peki nasıl olacak, değişiklik bizleri bekliyor mu, yeni tasarımlarda hangi özellikler bizleri bekliyor.

Yeni sezon tesettür modasında bizleri çok farklı tarzlar bekliyor. Özellikle son iki yıldır pandeminin etkisine giren dünya, kıyafet tasarımı konusunda biraz geri çekilmişti. Ancak dünyanın pandeminin etkisinden kurtulmaya başlamasıyla kıyafet modası da yeni bir atılıma hazırlanıyor. Bunun ilk hızlı örneklerinde sonbahar modası kendine yer bulacak. 2022 sonbahar bu doğrultuda yeni tarzlar ve yeni tasarımların bizleri beklediği bir yıl olacak gibi duruyor.

Yeni Sezon Sonbahar Tasarımları

Moda tasarımcıları, şimdiden sonbahar tasarımlarına büyük ağırlık vermeye başladı. Daha çok uzun ve geniş kıyafetlerin ilgi göreceği sonbahar modasının ana rengi yine kahverengi olacak. Özellikle sokak rengi olarak görülen kahverengi ve tonları, dışarı çıkarken adeta çevre ile bütünleşmenizi sağlayacak bir renktir. Kıyafetin tamamı kahverengi olmaktan ziyade bu sezonda en az bir parça kahverengi kıyafet daha yerinde bir kombin olacaktır. Bununla beraber yine siyah renkle kahverenginin açık tonlarının birlikte kullanılacağı kombinler yeni sezona damga vuracak tasarımlar olarak göze çarpıyor.

2022 Sonbahar Kombinleri

2022 sonbahar tesettür modasında en fazla göze çarpacak detaylar, kıyafetlerde kullanılacak olan kuşak ve cep detaylarıdır. Yine bu kıyafetlere uzun ve ince zincirli kolyeler eşlik edecek, şık düz renkli hafif parlak şallar güzel bir uyum sağlayacaktır. Kimi zaman bir elbise veya tunikle kombinlenecek sonbahar tasarımları, çoğu zamanda bir dış giysisi desteklenerek kombinlenecektir. Hırka ve yelek tarzı ürünlerinin rağbet göreceği bu tasarımlarda ceket modelleri de genç hanımların yoğun ilgi göstereceği kıyafetlerdendir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?