2018 Armine Eşarp Modelleri

2018 Armine Eşarp Modelleri

deyince ilk akla gelen markaların başında gelir Armine. Armine şarp modelleri her sezon olduğu gibi bu sezona da iddialı girmektedir. Armine her dönemde olduğu gibi 2018 yılında da tesettürlü bayanların ilgi odağında olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Her dönem olduğu gibi modayı takip edip bunu ürünlerine en güzel ve özel şekilde yansıtmaya çalışmıştır. Bu yansımalar 2018 Armine eşarp modellerinde en şık bir şekilde uyum sağlamıştır. Moda takip edilirken dikkat edilen en önemli özelliklerden biri de mevsimleri dikkate alıp bu şekilde ürünlere yansıtmaya çalışmışlardır. 2018 Armine eşarp modellerinde sonbahar-kış mevsimi modası ayrı, ilkbahar-yaz modası farklı şekilde kendine yer bulmuştur. 2018 Armine sonbahar-kış modasında daha çok koyu renkli eşarplar ön plana çıkmıştır. Bu modellerde çiçek motifleri, düz, geniş ve kalın çizgiler çok şık bir uyum oluşturmuşlardır. Daha çok siyah kahverengi renk tonları kullanılmaya çalışılmıştır. Siyah tonlarda daha çok çiçek motifleri kullanılmış bunun içerinde kırmızı ve pembe renkli çiçekler şık bir görüntü vermektedir. Bu çiçekler büyük olarak tasarlanmıştır. Biraz daha açık renklerde örneğin kahverengi de kalın çizgiler kareler şeklinde kendine yer bulmuştur. Aynı zamanda gök kuşağı renklerinin hakim olduğu eşarplarda tercih edilen modellerdir. Bazı modellerde ise tek rengin farklı tonları oldukça yoğun olarak kullanılmıştır. İlkbahar- yaz sezonu modellerinde ise daha çok açık ve sıcak renkler yer almıştır. Şu an mevsim şartları gereği daha koyu renkli eşarp modelleri kullanılmaktadır.

Armine 2018 yılında sadece eşarp modellerinin renkleri ve desenleriyle kendini geliştirmekle kalmamış aynı zamanda eşarplarının kalitesine de oldukça özen göstermektedir. Ayrıca 2018 Armine eşarp modellerinin kolay şekillenmesi ve çabuk bozulmaması da Armine nin bu işi gayet iyi yaptığının bir göstergesidir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?