2018 Şal Modelleri

2018 Şal Modelleri

Yeni yılın, sonlarında doğru yaklaştığımız bu serin günlerin modasından sonra artık bahar modası yavaş yavaş dünyasında yerini almaya başlıyor. Bizde sizlere 2018 şal modelleri hakkında bilgi verip sizlere galerimizi sunacağız.

Baharla birlikte firmaları 2018 şal modellerini tesettürlü bayanların beğenisine sunmaya başladı. 2018 şal modelleri geçen yıllara göre daha da ön plana çıkacağa benziyor. Pratik olması, şık bir görünümünün olması, çşitlilik olarak fazla seçeneğin olması gibi nedenlerden dolayı 2018 yılında şal modellerinin kullanımı artacaktır.2018 de daha çok ipek şal modelleri ön planda olacaktır. Tesettür firmaları da bu doğrultuda ürünlerini üretmeye başlamıştır. 2018 şal modellerinde en fazla ön plana çıkacak rengin gri olacağını düşünüyoruz. Hem gençlere için hem de yetişkin bayanlar için çok rahat kullanılacak bir olması grinin popülerliğini arttıracaktır. Ayrıca gri renginin yanında krem rengi ve pudra pembesi gibi renklerde bu sene revaçta olacaktır. Az da olsa koyu renkler yine mağazalarda yerini alacaktır.

Tek renkli şal modelleri geçen yıllarda olduğu gibi bu sen de önde olacaktır; ancak yavaş yavaş karışık renklerde piyasalarda artmaya başlayacaktır. Bu sene olmasa da birkaç sene sonra renkli şal modellerinin tek renk şal modelleri ile yarışmaya başlayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Sizde bütçenize ve kombininize göre arklı tesettür mağazalarından ve internet üzerinden sizlere uygun olan 2018 şal modellerini araştırmaya başlayabilirsiniz şimdiden. Bizlerde sizlere 2018 şal modelleri hakkında bazı görseller sunacağız.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?