2018 Simli Şal Modelleri

2018 Simli Şal Modelleri

Merhabalar kıymetli takipçilerimiz. Bu yazımızda yine bir başörtüsü modeli olan ve yeni sezon ürünlerinden bahsedeceğimiz 2018 simli şal modellerini inceleyeceğiz. Yavaş yavaş genç tesettürlü bayanların gözdesi haline gelen simli şal modelleri gittikç popüler bir ürünü olmakta emin adımlar ile ilerlemektedir.

    Genç tesettürlü bayanlar tarafından ilgi ile takip edilen bu ürünler 2018 simli şal modasının da modacılar tarafından yeniden ele alınmasını ve yeni tasarımlarla ile tesettürlü bayanların karşısına çıkmasını sağlamıştır. İçine barındırdığı parlak ve düzgün simlerle şık ve rahat bir görüntü ortaya koymaktadır. Hem kolay bağlanması hem şık olması hem de spor kıyafetlerle güzel bir kombin oluşturması neticesinde özellikle tesettürlü genç bayanların 2018 simli şal modelleri üzerinde daha fazla duracağını ve 2018 simli şal modellerine daha fazla ilgi göstereceğini bizlere gösteriyor. Bu senenin modasında en başta öne çıkan renk krem rengi olarak görünmektedir.

2018 simli şal modellerinde daha çok açık renklerin ön plana çıkması için modacılar çaba göstermektedir; çünkü bu şekilde kıyafetlerle daha uyumlu olacağı kanaatindeler, ama yine de koyu renklerde azımsanmayacak derecede mevcuttur. Koyu rengin tercih edilememesinin sebebi simlerin parlak olmasından ötürü 2018 simli şal modelleri de şalların biraz sönük kalmasıdır. O yüzden sizlerde 2018 simli şal modellerini tercih ederken krem rengi, buz mavisi, pudra pembesi gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Ayrıca kül renginde de oldukça şık bir görüntü vardır bu rengi de tercih edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?